onsdag den 9. februar 2011

who knows were the times goes












Idag har været en skod dag - en dag hvor vreden igen fik lov at slå ned i min sjæl - og hvor blodet har piblet inde i kroppen. Patientrådgiveren blev hidkaldt - nu da overlægen ikke er tilstede - og jeg stadig ikke har udgang......




Jeg har dog fået lov til at gå ud en gang óm dagen - i en time og idag gik jeg så hen og købte en tandbørste nu de andre var knækkede - og svært er det at børste tænder med knækkede tandbørster.




Nedenunder var der fest og glæde i aftes blandt patienterne med alt det som skal til for unge med græs som tobak og øller på dåse.




Altimens jeg bare sad og så på - min pille havde jeg så ikke fået - og jeg nød faktisk for første gang at kunne trække vejret frit - tænke knap så meget fordi jeg nu kunne fokusere planmæssigt - over de ting som jeg havde brug for..... og far kørte ud med papirene om den beskikkede advokat til socialforvaltningen.




Patientrådgiveren havde således meget travlt med at høre hvordan det hele faktisk var gået for sig fra i foråret og til nu - og hvad jeg nu var usikker på - og jeg fortalte så hvordan jeg så det hele opstod.





Hvordan jeg var blevet indlagt af socialforvaltningen fordi jeg følte mig forfulgt - og hvordan min læge ikke mente at det var nødvændigt - og vel stadig ikke mener at dette er stedet for mig. men som han siger at dem tør han ikke gå imod fordi de er specialister.



Men nu er sagen så den at personalet her på afdelingen ikke følger overlægens henstilling til at jeg skal ud at røre mig under ledsagelse på grund af min tvangsmæssige tilbageholdelse.



Ulrik der måske endelig fattede hvad det var jeg gerne ville bruge ham til ! hvordan jeg havde fået det mere svært med grænser og hvor tæt jeg kan ha folk på mig osv. Jeg ved med mig selv at jeg ikke er psykisk syg - men at der er forskel på de følelser jeg kom med denne gang og så det der skete i foråret - og hvor det var jeg igen var ramt - denne gang meget konkret.



ER det ikke normalt at frygte når man ser at mennesker har været inde i ens hjem ? uden at de er índbudt og man først ser det om morgenen. Når ens scooter flytter plads - uden man selv løfter den væk osv ? Så er man sgu stærk - og hvor mange er der lige om det ? Før det var der sms beskeder der havde ramt min datters vendinde og hvor den bror samme aften var forsvundet - hvordan politet ikke ville hjælpe.



Men imorgen eller fredag vil jeg lukke min telefon ned og min datter får ligeledes et nyt nummer - så må vi se om det giver ro. Nyheder kan de så hente andre steder fra. under alle omstændigheder kan jeg så måske bibeholde en telefon som en jeg kan ringe fra til fastnetnummeret - og det er den nye.



Min datter får så også to mobiler hun kan tale i - den hun har nu og så en ny.......... Jeg vil kun ringe fra den nye til de steder hvor jeg ikke vil kunne spores........... det er vist på tide at ha et privatliv tror jeg.














******************** *********************














Nå men nu til mine ønsker for min fremtid - store ønsker bliver det meget store ønsker.









At jeg bliver udskrevet




At min datter kommer hjem




At vi får den lejlighed som jeg gerne vil ha




At jeg finder et nyt arbejde




At vi får et par heste - så vi begge bliver glade




At jeg får lov til at arbejde med det ler jeg faktisk engang var bedre til end i dag fordi jeg har glemt hvordan man ælter det stads. Så jeg kan slå mig ned og lave de skulbture jeg gerne vil lave - for jeg har jo planen om at lave det hele menneske der hygger sig sammen med sin elskede i med god forbindelse til sit livstræ........ Yggdrasil....... måske med Ydun udenom hånd i hånd med Freja.... og Heimdal.

Nåh ja og så det sidste ønske - at nogen går ind og frelser de Gjøltrolde - så kan jeg måske få lov at tænke planen ud for historien om alle disse små hyggelige trolde ja det er mit eventyr for Limfjorden.... og jeg skal bare lige skrive historien ned - resten af historien og verdens fortsættelse kan andre så brygge videre på - men jeg har en indgangsidee.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar